De Teamleden

.

Alieke Koetsveld

Voorzitter

Heeheee, ik ben Alieke Koetsveld en heb het geluk om met dit leuke team naar de Balkan te gaan! Ik hou van gezelligheid en avontuur, dus dit past er goed bij. Ook vind ik het tof om meer te mogen leren van de wereld om me heen! Ik hoop mijn taak als voorzitter goed te vervullen. Jij/u zal vast nog veel van ons horen! 🙂

Luuk Hendriksen

Penningmeester

Hoi, ik ben Luuk. Ik ben de penningmeester van Expeditie Balkan. Ik zorg ervoor dat we genoeg geld voor de GZB ophalen, zodat zij daarmee de projecten in Albanië en Bosnië kunnen financiëren. Ik ga mee op expeditie omdat ik nieuwsgierig ben naar andere culturen en graag mijn blik op de wereld wil verbreden.

Lente Douma

Notulist

Ik ben Lente, ik ben 16 jaar en ik maak deel uit van dit fantastische expeditie team!  Ik ben notulist en zit in het PR-team. Ik heb enorm veel zin in dit mooie project, waardoor ik nieuwe mensen kan ontmoeten en God kan dienen. Ik doe ook mee aan dit project om mij persoonlijk te ontwikkelen. Dit alles ga ik hopelijk ontdekken in Bosnië en Albanië!
 
 
Emma te Roller
Voorzitter actieteam
Hee, ik ben Emma! Ik ben 16 jaar oud en voorzitter van het actieteam van expeditie Albanië en Bosnië. Ik zorg ervoor dat de acties goed verlopen, zodat we genoeg geld ophalen om de mensen daar te helpen. Ik doe mee met expeditie, omdat je dingen leert in de praktijk en niet saai uit een boek ðŸ˜Š Ook vind ik het tof dat we met onze acties mensen daar kunnen helpen en misschien wel iets van het christendom aan hun kunnen laten zien! Zoals ons motto al zegt: 'Het christendom handen en voeten te geven.'
Rick Dreschler
actieteam

Hoi, ik ben Rick en ben 16 jaar oud. Ik ben teamlid van het actieteam van Expeditie Albanië en Bosnië wat betekend dat ik mede verantwoordelijk ben voor het bedenken van de inzamelacties. Ik doe mee met de expeditie omdat ik het leuk vind om met mensen van andere culturen in contact te komen en benieuwd ben wat deze expeditie mij kan leren🙂

Sarah Kooijstra

Actieteam

Ik ben Sarah Kooistra, 16 jaar oud. Ik doe mee met de expeditie, omdat ik het heel belangrijk vind dat we elkaar als christenen helpen! Ook lijkt het mij persoonlijk een hele gave ervaring om met deze superleuke groep naar Albanië en Bosnië te gaan. Ik ben teamlid van het actieteam. Ik draag mijn steentje bij aan de expeditie door acties te bedenken en uit te voeren!

Barend Vervoorn

Actieteam

Ik ben Barend Vervoorn, 16 jaar oud en ik ga in mei mee op expeditie met dit ongelofelijk leuke team. Ik houd van sportief bezig zijn en nieuwe ervaringen opdoen. Daarnaast houd ik van goede gesprekken met mensen. Dit zal hopelijk ook lukken in Albanië en Bosnië.

Corne van Schaik

Actieteam

Hey, ik ben Corné van Schaik en ik ben trots teamlid van dit geweldige team. Ik vind het enorm gaaf om mee te gaan op expeditie, om daar een nieuwe cultuur en mensen te ontmoeten. Ook ben ik van mening dat we voor die mensen daar een grote rol kunnen spelen. Zelf ben ik lid van het actieteam en hoop deze rol goed te vervullen. Tot ziens

Mariska van de Vendel

Voorzitter PR-team

Hoi! Ik ben Mariska van de Vendel, voorzitter van het PR-team. Wij zorgen ervoor dat jullie op de hoogte blijven van onze acties! Ik vind het heel erg leuk dat ik ben uitgekozen om samen met de rest van het team mee te doen aan expeditie Balkan. Ik hoop dat we met elkaar heel veel mooie acties mogen organiseren en dat we wat voor de mensen in Albanië en Bosnië kunnen betekenen.

Marjolie Nijkamp

PR-team

Heyhey, ik ben Marjolie. Een enthousiast en avondtuurlijk meisje. Ik doe mee aan de expeditie omdat andere culturen en talen mij erg fascineren. Ik ben onderdeel van het gezellige PR-team. Met de andere leuke dames creëren wij de instaposts en posters die jullie voorbij zien komen. Ik hoop dat we nog toffe acties dit jaar kunnen doen, en we houden jullie op de hoogte! 
groetjes:)

Lisa van de Waerdt

Secretaris

Halloo, mijn naam is Lisa. Ik ben de secretaris van de expeditie naar Albanië en Bosnië. Ik ben heel blij dat ik ben uitgekozen in dit fantastische team! Ik vind het fijn om mensen te helpen en ook de ervaring lijkt me heel bijzonder. Ik ben benieuwd naar hoe de mensen daar in een andere cultuur leven. In mei hopen we dit in het echt te gaan ondervinden, ik heb er zinin!

Jantine Teeuw

PR-team

Hee, Ik ben Jantine Teeuw. 16 jaar oud en sinds dit jaar teamlid van expeditie Balkan. Ik vind het fantastisch om volgend jaar samen met dit gave team op reis te gaan. Het lijkt mij ontzettend mooi om met elkaar de mensen daar te ondersteunen en doormiddel van projecten te helpen.
Ik maak deel uit van het PR-team, wat erg bij mij past. Via social-media en de website houden wij jullie op de hoogte van onze reis en aankomende acties!